Ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη μας επιφυλάσσουν για τη νέα σεζόν τα μέλη της Δημοτικής θεατρικής ομάδας. Το  ανατρεπτικό και συγκινητικό αριστούργημα του Κόλιν Χίγκινς «Χάρολντ και Μοντ», σε σκηνοθεσία, επεξεργασία και μετάφραση της Ευγενίας Σάλτα θα παρουσιάσει  τη νέα σεζόν η θεατρική ομάδα της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.ΜΕ.
Μια γλυκιά και τρυφερή παράσταση γεμάτη νοσταλγία και ελπίδα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Ένα έργο, για τον έρωτα και τη μοναξιά, για τις σχέσεις των σημερινών νέων με την παλιότερη γενιά, για την έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, που έχουν τη μανία να χτίζουν τοίχους απομόνωσης αντί για γέφυρες επαφής.
Ένας σύγχρονος ύμνος για την αγάπη και τη ζωή. Μια πρωτότυπη μαύρη κωμωδία που γεφυρώνει το χάσμα γενεών με ειλικρίνεια, μέσω χιουμοριστικών αυτοσχεδιασμών με γνώμονα την άχρονη αγάπη.

Ένα έργο σταθμός που εξυμνεί την αγάπη δυο φαινομενικά αταίριαστων ανθρώπων, με αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα.
Καθένας από τους δυο τους, έχει κάνει τον μισό δρόμο που τον χωρίζει από τον άλλο. Ωστόσο, όταν είναι μαζί, αποτελούν ένα πλήρες ον…. Τον άνθρωπο.

Παίζουν οι ηθοποιοί

Χάρολντ: Αλέξανδρος Δάλλας, Μώντ: Μαρία Καραντώνη, Τσέισεν: Βασιλική Κάρκα, Ιερέας: Βίκυ Φατούρου, Επιθεωρητής Μπερνάρ: Γεωργία Πίνα, Δόκτωρ Μάθιους: Αθηνά Μήλεση, Μπέτυ: Θεοδώρα Πανταζή, Σύλβια: Ιωάννα Πάνου, Νάνσυ: Χρύσα Χαλόφτη, Ρόουζ: Μαρισία Σπίνου, Κηπουρός/ Τρελομουσούδας: Ελένη Παπαμιχάλη,  Ντομπέλ: Δημήτρης Μανώλης, Μαρία: Κατερίνα Κορόγιαννη.