“Πιάνει τόπο” η συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής κ. Λευτ. Κοσμόπουλο

Κονδύλι 650.000 ευρώ εξασφάλισε ο δήμος Μεγαρέων από το Υπουργείο Υποδομών. Το ποσό αυτό θα διατεθεί ώστε να προχωρήσει η διενέργεια μελέτης για το δίκτυο ομβρίων της πόλης των Μεγάρων, προκειμένου να επιλυθούν χρόνια προβλήματα που προκύπτουν με την παραμικρή δυνατή βροχόπτωση σε δρόμους όπως η οδός Μυκηνών.

Οι προσπάθειες όμως για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών από την πλευρά της διοίκησης του δήμου, συνεχίζονται.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Σπ. Κορώση, μας είπε ότι με αφορμή τα προβλήματα που υπάρχουν σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου, η υπηρεσία προχωρά σε μελέτη για την διεκδίκηση νέου κονδυλίου (πέραν των ήδη εξασφαλισμένων 2,5 εκ),  ποσού 3 εκ. ευρώ τα οποία θα διατεθούν για ασφαλτοστρώσεις.

Για την αγαστή συνεργασία της διοίκησης του δήμου με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευτ. Κοσμόπουλο κάνει λόγο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σπ. Κορώσης

 

«Πιάνει τόπο η συνεργασία με τον Λευτ. Κοσμόπουλο»…

 Ο κ. Κορώσης δεν παρέλειψε μάλιστα να μιλήσει για  την αγαστή συνεργασία της διοίκησης του δήμου Μεγαρέων με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευτ. Κοσμόπουλο, γνωστοποιώντας ότι το έργο του Περιφερειακού από το 5ο Δημοτικό Σχολείο μέχρι τον Αη – Γιάννη (Χορευταρά) έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2020.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι γίνονται ενέργειες για να ολοκληρωθεί ένα σημαντικό έργο που είχε ξεκινήσει την πρώτη τετραετία της διοικήσεως Δ. Στρατιώτη και είχε μείνει στην μέση.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1.200.000 ευρώ, ενώ (όπως μας είπε ο κ. Κορώσης), στο πρόγραμμα έργων της Περιφέρειας Αττικής έχουν ενταχθεί και πέντε (5) νέες πλατείες με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ. «Πιάνει τόπο η συνεργασία με τον Λευτ. Κοσμόπουλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, ευχαριστώντας τον  Αντιπεριφερειάρχη για την συμβολή του.