Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, η μεγάλη γιορτή της αθλητικής άμιλλας και του ευγενούς αγώνα. Συνολικά 65.000 δρομείς συμμετείχαν και τις δύο ημέρες, κατακλύζοντας τη διαδρομή από το Μαραθώνα μέχρι το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Η φετινή καινοτομία ήτανε ότι η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, ενώ οι διαδρομές των 5 και 42 χιλιομέτρων καθώς και οι αγώνες για παιδιά και οι Special Olympics έλαβαν χώρα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Η HARRIS SECURITY, μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες Ολοκληρωμένων Λύσεων Παροχής & Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα και έχοντας ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ανέλαβε το νευραλγικό ρόλο του συντονιστή και παρόχου ασφαλείας του διεθνούς αθλητικού γεγονότος. Από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, προσωπικό της εταιρείας βρισκόταν σε όλους τους χώρους που πραγματοποιούνταν δραστηριότητες σχετικές με τη διοργάνωση, εποπτεύοντας διακριτικά και συμβάλλοντας στην διατήρηση της ασφάλειας και της ισορροπίας.

Κατά τις δύο ημέρες των αγώνων, με δυναμικό παρόν 150 εκπαιδευμένων ατόμων που βρίσκονταν επί ποδός από το Μαραθώνα μέχρι την Αθήνα, συντόνισε με απόλυτη επιτυχία το πλήθος των παρευρισκομένων θεατών και διασφάλισε την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ιδιαίτερα την Κυριακή όπου οι καιρικές συνθήκες κατά τόπους ήταν πολύ δύσκολες, με έντονες βροχοπτώσεις και με χιλιάδες θεατών διασκορπισμένων  στα 42.195 χιλιόμετρα της Αυθεντικής Διαδρομής, όλα κύλησαν ομαλά και τα οποιαδήποτε απρόοπτα αντιμετωπίστηκαν άμεσα και με απόλυτη επιτυχία.

Η HARRIS SECURITY συγχαίρει θερμά τους δρομείς όλων των αγώνων του Μαραθωνίου και όλους όσους συνέβαλλαν στη διεξαγωγή του και ανανεώνει το ραντεβού της μαζί τους για του χρόνου!