Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή  Σάκη Βερούτη.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο, ο έμπειρος τεχνικός, έπειτα από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο Λεων. Νικολάου και τον αντιπρόεδρο Δημ. Παπαδόπουλο κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο 55χρονος προπονητής αναδείχτηκε πρωταθλητής με τον Ακράτητο την προηγούμενη σεζόν ενώ τα τελευταία 4 χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει 3 ανόδους στην Γ’ Εθνική με τον Ασπρόπυργο και την Ζωφριά.

Ανακηρύχθηκε ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της ΕΠΣΔΑ, ενώ έχει δουλέψει ακόμα σε Καλλονή, Προοδευτική, Δόξα Βύρωνος.

Γενικός Αρχηγός αναλαμβάνει ο παλαίμαχος άσσος Λευτέρης Σταμέλος

Στο πλευρό του ο Λευτέρης Σταμέλος

Εν τω μεταξύ η διοίκηση προχώρησε και σε αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δίνοντας τον πρώτο λόγο σε έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Η αναφορά στον Λευτέρη Σταμέλο που αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Αρχηγού. Ο παλαίμαχος επιθετικός του Βύζαντα χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης, αφού έχει μεγάλη εμπειρία στην συγκεκριμένη θέση, καθώς ήταν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας όταν ο Βύζας – κάτω υπό δύσκολες συνθήκες – κέρδισε την άνοδό του στην Β’ Εθνική.

”Καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα τους κ.κ. Σάκη Βερούτη και Λευτέρη Σταμέλο, ευελπιστώντας όλοι μαζί στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική” καταλήγει η ανακοίνωση.