Την θέση του προέδρου του Ο.Λ.Ε. (Οργανισμού Λιμένων Ελευσίνας), αναλαμβάνει επίσημα από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, ο πολιτικός μηχανικός Γ. Κουμπέτσος.

Η είδηση έγινε γνωστή στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων το απόγευμα της Δευτέρας, ικανοποιώντας πολλούς συμπολίτες μας, που βλέπουν έναν δικό τους άνθρωπο, έναν συμπολίτη τους να αναλαμβάνει μια θέση ευθύνης με πολλές αρμοδιότητες.

Η εμπειρία του Γ. Κουμπέτσου στην διοίκηση από την θητεία του ως αντιδήμαρχος, αλλά και οι γνώσεις του, αποτελούν εχέγγυο για μια επιτυχημένη θητεία στον συγκεκριμένο οργανισμό, εκεί όπου ο κ. Κουμπέτσος θα έχει την ευκαιρία να δώσει πολλά τόσο στα Μέγαρα όσο και στη Νέα Πέραμο.

Τον Γ. Κουμπέτσο που είναι και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, συνεχάρη δημόσια ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου και ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρ. Σταμούλης χαρακτηρίζοντας την θέση άκρως τιμητική, με υψηλά καθήκοντα και πολλές αρμοδιότητες, επισημαίνοντας ότι είναι τιμή για το δήμο τοπικά στελέχη να βρίσκονται σε υψηλές θέσεις στον κρατικό μηχανισμό. Ο κ. Σταμούλης ευχήθηκε στο νέο πρόεδρο του Ο.Λ.Ε. (Οργανισμού Λιμένων Ελευσίνας), να έχει καλή και δημιουργική θητεία ευελπιστώντας να δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να επανέλθουν τα λιμάνια στο δήμο μας.