Ένα αποτέλεσμα εκπληκτικό απόλαυσε – και θα απολαύσει και αυτή την εβδομάδα – το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας.

Επί σκηνής του Στρατουδάκειου Πολιτιστικού Κέντρου, έφηβοι ερασιτέχνες ηθοποιοί και χορευτές που με την συμπαράσταση των γονιών τους αλλά και κάποιων χορηγών κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Η ιδέα ήταν του Αναστάση Μεϊντάνη, που διασκεύασε αλλά και σκηνοθέτησε το έργο όπου αναφέρεται σε μία μητέρα, μία κόρη, τρεις πιθανούς… μπαμπάδες κι έναν γάμο. Στην ιστορία δηλαδή του «Mamma Mia», του διάσημου μιούζικαλ που ήταν διασκευασμένο τολμούμε να πούμε άκρως επαγγελματικά, από τον έφηβο Αναστάση Μεϊντάνη με τα διαχρονικά και πολυαγαπημένα τραγούδια των Abba και χορογραφίες από ακόμη μια έφηβη την Μαρία – Γεωργία Βαρελά.

Μια σοβαρή δουλειά από εφήβους που δείχνουν πως το μέλλον τους ανήκει στο χώρο του θεάτρου, καθώς όπως λέει και ο λαός «η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί».

Στην κυριολεξία αξίζουν πολλά, μα πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης που είδαν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα, και ένιωσαν δικαιωμένοι όταν εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Μια παράσταση που αξίζει να την παρακολουθήσετε καθώς ακολουθούν το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Οκτωβρίου οι δυο τελευταίες παραστάσεις.

 

Οι συντελεστές της παράστασης

 

Ηθοποιοί: Κατ. Γολίτσα, Αχ. Δρίκος, Αγ. Καρβέλα, Θ. Καρώνης, Αφ. Μαυροειδή, Σπ. Μαυροειδής, Αν. Μεϊντάνης, Ελ. Μπέη, Ελ. Οικονομοπούλου, Ειρ. Πανταζή, Μ. Σάλτας, Β. Χαροκόπου.

 

Χορευτές: Μαρία – Γεωργία Βαρελά, Κατ. Γολίτσα, Χρ. Καινουργιάκη, Κατ. Λέλη, Αφ. Μαυροειδή, Ελ. Μπέη, Β. Παπαμιχάλη, Β. Παπασίδερης, Λ. Σκλαβούνου.

 

Ορχήστρα: Μ. Βασίλαινα (πιάνο), Γρ. Τζοβάννα (πιάνο), Στ. Μέξιας (τύμπανα), Μάριος – Ανδρέας Παπανικόλας (κιθάρα).

 

Μουσική επιμέλεια: Ευ. Κουλουριώτου, Σπ. Παπανικόλας, Ρ. Χατζοπούλου.

Σκηνικά: Αναστ. Αντωνίου (επιμέλεια χρωμάτων), Ευαγ. Γιαννακάρης (κατασκευή)

Ηχος – Φωτισμός: Σπ. Κρεμμύδας

Κομμώσεις: Τ. Χατζοπούλου, Μακιγιάζ: Ελ. Τσιώρη.