Πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα για το μεγάλο έργο της αντικατάστασης του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού.

Μάλιστα το θέμα αυτό τέθηκε και από τον κ. Μαρινάκη στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος μίλησε για τον διαγωνισμό, υποστηρίζοντας ότι στην τοπική κοινωνία αφήνονται υπόνοιες για αδιαφάνεια στην διαδικασία και αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι αρμοδιότητες που προστέθηκαν στον αντιδήμαρχο κ. Ιερ. Πολυχρόνη σχετίζονται με το εν λόγω έργο.

Μάλιστα ο δήμαρχος Γρ. Σταμούλης στην απάντησή του τόνισε ότι για το συγκεκριμένο έργο γίνεται διεθνής διαγωνισμός, θυμίζοντας ότι οι ενέργειες όλες είχαν ξεκινήσει στην προηγούμενη θητεία της διοίκησής του από τον κ. Κ. Φυλακτό που ήταν αντιδήμαρχος ηλεκτροφωτισμού.

Ο κ. Σταμούλης με αφορμή τα λεγόμενα του κ. Μαρινάκη δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για την «δημιουργία σεναρίων συνομοσίας», υποστηρίζοντας πως όλα τα καχύποπτα πέφτουν στο κενό όταν διενεργείται διεθνής διαγωνισμός και συγκρούονται μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Όσο για τον αρμόδιο αντιδήμαρχο σήμερα – όταν τον ρωτήσαμε – δεν θέλησε να μας πει πολλά, σχολιάζοντας όλα όσα είπε ο κ. Μαρινάκης.

Υποστήριξε όμως πως … εντέχνως αφήνονται σκιές για τον ίδιο, αφήνοντας να εννοηθεί πως η υπόθεση σπίλωσης του δεν θα σταματήσει εδώ… «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι», κατέληξε!