Με στόχο να κερδίσει ότι έχασε πέρυσι άδοξα, δηλαδή την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ο Βύζας ξεκίνησε την Δευτέρα 12 Αυγούστου την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Περάμου, (αφού στο γήπεδο του Βύζα γίνονται έργα), με τον πρόεδρο της ομάδας Λεωνίδα Νικολάου να καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές και να τους αναλύει τους στόχους της ομάδας.

Ο νεοαποκτηθείς Γ. Τσιγγόπουλος με τον Αντιπρόεδρο του Βύζαντα Δ. Παπαδόπουλο

Ακολούθησε ομιλία του προπονητή Βασίλη Στασινόπουλου με τον έμπειρο κόουτς να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του πειθαρχία και αλληλοσεβασμό, τονίζοντας τους ότι με πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο θα έρθουν θετικά αποτελέσματα και θα ευοδωθεί ο μεγάλος στόχος της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Εκτός του Βασίλη Στασινόπουλου, το τεχνικό team της ομάδας συμπληρώνουν ο γυμναστής Δημήτρης Αναγνωστόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Κόκκαλης.

 

 

 

Από την πρώτη προπόνηση, απουσίασε μόνο ο Θέμης Μονέ – Παπαδάκης που έχει άδεια από την διοίκηση, με τον νεαρό επιθετικό να μπαίνει στις προπονήσεις το Σάββατο.

Από δεξιά ο γνωστός αθλητικογράφος Αν. Τσακίρογλου, ο πρόεδρος Λ. Νικολάου, ο Γεν. Γραμματέας Αντ. Υψηλάντης, ο αντιπρόεδρος Δ. Παπαδόπουλος και ο Γεν. Αρχηγός Σωτ. Στρατούρης

Σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας στην »πρώτη» του Βύζαντα