Κεντρική προεκλογική ομιλία από τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στον κατάμεστο χώρο του Le Mirage

 

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής της Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γιώργος Κώτσηρας διοργάνωσε την κεντρική προεκλογική ομιλία του στον πολυχώρο Le Mirage στη παραλία Βαρέας Μεγάρων όπου πλήθος κόσμου ασφυκτικά γέμισε τον χώρο, δίνοντας ηχηρό μήνυμα για την εκλογή του νεαρού δικηγόρου στην Βουλή. Εμφανώς ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου ο κ. Κώτσηρας ευχαρίστησε από καρδιάς όλους για τη μαζική τους παρουσία αλλά και την αγάπη τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε για ακόμη μια φορά ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή  για τον ίδιο η επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας του από τον τ. πρωθυπουργό, πρόεδρο ε.τ. του Συμβουλίου Επικρατείας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της Ν.Δ. κ. Παναγιώτη Πικραμμένου, ευχαριστώντας θερμά τον Καθηγητή Νομικής Σχολής Αθηνών και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής» κ. Σπύρο Βλαχόπουλο και την πρ. Βουλευτή Επικρατείας κ. Άλντους-Μπερνιδάκη για τα καλά τους λόγια. Ο Γ. Κώτσηρας, απευθύνθηκε σε κάθε πολίτη της Δυτικής Αττικής ζητώντας τη στήριξη του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και δηλώνοντας ότι θα είναι σταθερά παρών μέχρι το τέλος για την αλλαγή σελίδας στην πατρίδα μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο τ. δήμαρχος Μεγαρέων Γιαν. Μαρινάκης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» Κλ. Βαρελάς, ο πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Γ. Σακελλαρίου, μέλη της τοπικής επιτροπής αλλά και κομματικά στελέχη από άλλες πόλεις της Δυτικής Αττικής.