Η ημέρα της κρίσης, η ημέρα κορύφωσης του αγώνα τους, η Κυριακή 7 Ιουλίου πλησιάζει. Πέρα από τις κεντρικές προεκλογικές τους ομιλίες, οι υποψήφιοι βουλευτές της Δυτικής Αττικής κάνουν τον αγώνα τους κινούμενοι σε κάθε γωνιά της Δυτικής Αττικής. Στα Μέγαρα, στη Νέα Πέραμο, στην Ελευσίνα, στα Λιόσια, στην Φυλή, στα Βίλια, στην Μάνδρα, στις Ερυθρές, στην Οινόη. Πραγματοποιούν επισκέψεις σε υπηρεσίες, σε δήμους, έρχονται σε επαφή με εκατοντάδες πολίτες σε λαϊκές αγορές, αλλά και με εργαζόμενους στα Ναυπηγεία, στην Χαλυβουργική κλπ.

Την Τρίτη συναντήσαμε στην λαϊκή του Βορείου Τομέα των Μεγάρων τους υποψηφίους βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. κ.κ. Αντ. Υψηλάντη και Μηνά Αναστασάκη, όλους τους υποψηφίους βουλευτές της Δυτ. Αττικής την Κυριακή στην Κινέττα, τον Γ. Κώτσηρα στις αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής, τον Στ. Πουλή στην Ελευσίνα στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά και στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Φυλής, τον Αθ. Μπούρα στην λαϊκή αγορά των Άνω Λιοσίων, στις υπηρεσίες του δήμου Φυλής αλλά και σε Μοναστήρια της περιοχής, ενώ υποψήφιοι του ΚΚΕ βρέθηκαν στην Κινέττα αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα των πυρόπληκτων που ένα χρόνο μετά την καταστροφική πυρκαγιά παραμένουν άλυτα.

Όσο για τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοβουλία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων, αυτοί στα Μέγαρα επέλεξαν την ομαδική προεκλογική ομιλία ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στο μεγάλο πρόβλημα της υπολειτουργίας του κέντρου υγείας Μεγάρων με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου υγείας Σταμάτη Βαρδαρό. Κλείνοντας, να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη 26 Ιουνίου, η Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου του ΚΙΝ.ΑΛ. αφουγκραζόμενη το μεγάλο θέμα της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας παρουσία υποψηφίων βουλευτών της Δυτ. Αττικής, διοργάνωσε ενημερωτική συζήτηση με ομιλητή τον έμπειρο Στρατηγό Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάση Κατερινόπουλο.

Φαίνεται ξεκάθαρα, ότι ο αγώνας όλων συνεχίζεται έως και την τελευταία ημέρα πριν οι πολίτες πάνε στην κάλπη για να επιλέξουν τη νέα Βουλή και τη νέα Κυβέρνηση.

Η Κυριακή 7 Ιουλίου είναι κοντά. Εμείς απλά θα πούμε… Ψήφο στους ικανούς, ψήφο σε αυτούς που γνωρίζουν τα προβλήματα, ψήφο σε αυτούς που οι συμπολίτες τους θα τους έχουν κάθε ημέρα και ώρα πλάι τους, αρωγούς στα προβλήματά τους…