Ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική εκδήλωση με θέμα «Κοινωνική πολιτική και ΑΜΕΑ» στο ξενοδοχείο Ελευσίνα στην Ελευσίνα.

Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής Νίκος Πέππας, ο γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΑΜΕΑ και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ Γιώργος Σταμάτης και οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των φορέων ΑΜΕΑ δυτικής Αττικής (Βαγγέλης Κακοσαίος, Γιώργος Ρεθυμιωτάκης, Μαρία Τουρκοχωρίτη, Μαρία Μαυρομάτη).

Πάρα πολλοί φίλοι του Θανάση Μπούρα τον τίμησαν με την παρουσία τους, άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία του και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που για πρώτη φορά διοργανώνεται μια τέτοια εκδήλωση πάνω σε θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους.

Οι παρευρισκόμενοι έδειξαν ιδιαίτερη αγάπη, ενθουσιασμό, εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του βουλευτή τους.

Ο ίδιος ο βουλευτής τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η αγάπη και η στήριξή τους, του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για την δυτική Αττική.

Ο κ. Μπούρας μιλώντας έκανε μια γενική πολιτική τοποθέτηση και παρουσίασε το πρόγραμμα της ΝΔ ως προς την κοινωνική πολιτική και τα άτομα με αναπηρία.

Μίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου καθώς αφορούν τα εθνικά μας ζητήματα, την ποιότητα της δημοκρατίας, την οικονομία, την αναπτυξιακή διαδικασία, τη δημόσια ασφάλεια, την υγεία, την παιδεία, και είπε ότι η πολιτική αλλαγή είναι εθνική αναγκαιότητα.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση που δίνει δύναμη στον ίδιο και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου θα είναι κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους βουλευτής στη δυτική Αττική.