Το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Γιαν. Μαρινάκη επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Τον κ. Γεωργιάδη εκτός από τον κ. Μαρινάκη και τα μέλη του συνδυασμού του, υποδέχτηκαν ο περιφερειάρχης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Αθ. Δρένης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Γιώργος Σακελλαρίου, τα μέλη της τοπικής, αλλά και αρκετά μέλη της ΟΝΝΕΔ Μεγάρων.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Γιαν. Μαρινάκης ως δήμαρχος ήταν αξιόλογος, τονίζοντας ότι το έργο του κόπηκε στην μέση.

Ο κ. Γεωργιάδης στάθηκε ιδιαίτερα στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε για την έγκριση του ΓΠΣ των Μεγάρων, καλώντας τους δημότες να εκλέξουν την Κυριακή δήμαρχο το Γιαν. Μαρινάκη για να ολοκληρώσει

το έργο του.

Κλείνοντας επεσήμανε, ότι ο συνδυασμός «Μαρινάκης δήμαρχος και Πατούλης Περιφερειάρχης»

θα αποτελέσουν ισχυρό χαρτί για τον δήμο Μεγαρέων όσον αφορά την υλοποίηση έργων που θ’ αλλάξουν το επίπεδο ζωής των κατοίκων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

 

 

Ιδιαίτερα αισιόδοξος ήταν και ο Γιαν. Μαρινάκης, τονίζοντας πως αυτός θα είναι ο νικητής των εκλογών της Κυριακής 2 Ιουνίου.