Την προεκλογική του συγκέντρωση στο δήμο Μεγαρέων πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Μαΐου στην πλατεία Λυτάρα ο Αντ. Χοροζάνης.

Έχοντας στο πλευρό του την Π. Μενιδιάτη (υποψήφια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Αττικής) και τον Γιαν. Τασιούλα (υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ) ο κ. Χοροζάνης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν τους εκπροσώπους του ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές, περιφερειακές αλλά και ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι η διαφορά γίνεται ψηφίζοντας ΚΚΕ.

Ο Αντ. Χοροζάνης υποστήριξε ότι σήμερα δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι υποψήφιοι στην αυτοδιοίκηση τονίζοντας πως όλοι έχουν κομματική εξάρτηση και δρουν ενάντια σε συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Ασκώντας σκληρή αντιπολιτευτική κριτική στον σημερινό δήμαρχο Γρ. Σταμούλη στάθηκε στα ζητήματα των θέσεων εργασίας υποστηρίζοντας πως η εργασία που προσφέρει στους πολίτες είναι εκ περιτροπής, συχνά μαύρη και όχι μόνιμη. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τεράστια αύξηση των δημοτικών τελών (σε ποσοστό 13%) που επέβαλλε η διοίκηση Σταμούλης στους πολίτες, υποστηρίζοντας πως δημιούργησε τεράστια προβλήματα στα νοικοκυριά με οικονομική αφαίμαξη στις τσέπες των πολιτών. Ο κ. Χοροζάνης στάθηκε στην εξέλιξη της μεταβίβασης της ΔΕΥΑΜ στην ΕΥΔΑΠ κατηγορώντας όχι μόνο τον δήμαρχο αλλά και τους υπόλοιπους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων πως με την ψήφο τους ωθούν προς την ιδιωτικοποίηση ενός πολύτιμου κοινωνικού αγαθού όπως το νερό.

Από την ομιλία του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν έλειψαν και οι αναφορές στην πιθανότητα της δημιουργίας ορυχείων βωξίτη, της δημιουργίας ΧΥΤΥ και του αγωγού υπερυψηλής τάσης, με τον κ. Χοροζάνη να υποστηρίζει πως ο δήμαρχος Γρ. Σταμούλης απέκρυψε τεχνηέντως έγγραφα ενώ δεν συμμετείχε και στην διαβούλευση για το έργο του αγωγού υπερυψηλής τάσης, επιρρίπτοντας ευθύνες στον δήμαρχο για την τακτική που ακολούθησε.

Από την πλευρά της η Αλ. Μενιδιάτη στάθηκε κυρίως στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την Λαϊκή Συσπείρωση για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών και των πυρόπληκτων, στην θέση που πήραν τα στελέχη της στα μεγάλα ζητήματα του βωξίτη και του καλωδίου ζητώντας από τους πολίτες να εκτιμήσουν τις ειλικρινείς και φιλολαϊκές θέσεις του ΚΚΕ και να στηρίξουν τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμους και περιφέρειες.