Σήμερα στις 3.30 μμ συζητείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο το μεγάλο θέμα της προσαιγειάλωσης και διέλευσης του Ευρασιατικού καλωδίου από το δήμο μας.
Η διοίκηση του δήμου και ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης προσωπικά φέρουν ακέραια την ευθύνη για άλλη μια καταστροφή που όπως φαίνεται, συντελείται και εξελίσσεται.

Ο κ. Σταμούλης δεν θωράκισε το δήμο μας με την υπογραφή του ΓΠΣ και δεν παρέστη στη διαβούλευση που έγινε γι΄αυτό το θέμα τον Φεβρουάριο του 2018 στην έδρα της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής, στην Ελευσίνα, γιατί όπως είχε δηλώσει ο ίδιος δεν το θεώρησε ως αναγκαίο να παραστεί!

Η εισήγηση για το θέμα αυτό είναι θετική από την υπηρεσία και το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου στην πλειοψηφία του είναι θετικό.
Από εδώ και πέρα ο κ. Σταμούλης φέρει την αποκλειστική ευθύνη, όπως και για το άλλο μεγάλο θέμα της κατασκευής ΧΥΤΥ στα Μέγαρα.
Τη ίδια ώρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο συζητείται η γνωμοδότηση για την επέκταση της μονάδας ιχθυοκαλλιεργειών στην Κακιά Σκάλα.
Μια μονάδα που έχει καλύψει όλο τον κόλπο της Κακιάς Σκάλας επί διοίκησης Σταμούλη, με αντάλλαγμα τη χορηγία ψαριών στη γιορτή για την ψαράδικη βραδιά στη Νέα Πέραμο.
Η διοίκηση αυτή έχει καταθέσει το χειρότερο αποτύπωμα στον τόπο μας με την υποβάθμιση που έχει προκαλέσει.
Γι΄ αυτό στις 26 του Μάη πρέπει οι δημότες να την αποδοκιμάσουν με την ψήφο τους και να της γυρίσουν την πλάτη.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει!