Η διοίκηση του δήμου γνωστοποιεί τρεις ώρες μετά …

Επιμένουν τα στελέχη του συνδυασμού «Τώρα» του Γ. Μπερδελή πως ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρ. Σταμούλης εξακολουθεί να διαχειρίζεται τις έκτακτες προσλήψεις για καθαρά προσωπικό και ψηφοθηρικό όφελος.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσαν λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης 2 Απριλίου κάνουν γνωστό ότι με νέα προκήρυξη που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της Διαύγειας (ΑΔΑ: 69ΝΗΩΚΠ-ΓΑΩ) οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες θα είχαν την ευκαιρία να κάνουν αίτηση μέχρι την Τετάρτη 3 Απριλίου για 11 θέσεις εργασίας στο δήμο. Μάλιστα στον επίλογο τους τα στελέχη του συνδυασμού του κ. Μπερδελή προτρέπουν τους συμπολίτες να σπεύσουν στο δήμο για να κάνουν τη σχετική αίτηση.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι καταγγελίες από την πλευρά του συνδυασμού «Τώρα» απέφεραν την άμεση αντίδραση της διοίκησης η οποία με δελτίο τύπου που εκδόθηκε περίπου 3 ώρες μετά την έκδοση του δελτίου τύπου του συνδυασμού Γ. Μπερδελή γνωστοποιεί ότι έχουν προκηρυχθεί 11 θέσεις εργασίας στο δήμο όπου ανακοινώνονται οι προϋποθέσεις για να ενταχθούν οι ενδιαφερόμενοι στο διαγωνισμό.

Παρακάτω και για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μας δημοσιεύουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Τώρα».

Ο Δήμαρχος εξακολουθεί να διαχειρίζεται τις έκτακτες προσλήψεις για καθαρά προσωπικό και ψηφοθηρικό όφελος

 

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται με επίσημα έγγραφα ότι ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης εξακολουθεί να διαχειρίζεται τις έκτακτες προσλήψεις για καθαρά προσωπικό και ψηφοθηρικό όφελος εν όψει των προσεχών δημοτικών εκλογών, με τρόπο όχι δημοκρατικό και διαφανή.

Με την μέθοδο της «σαλαμοποίησης» κάθε εβδομάδα βγάζει στην Διαύγεια προκήρυξη για 10-11 άτομα (αφού έχει συνεννοηθεί μαζί τους), προκειμένου να κάνει τα προεκλογικά του παιχνίδια!

Την περασμένη εβδομάδα του «χαλάσαμε την δουλειά» αφού μετά την δημοσιοποίηση της προκήρυξης από τον συνδυασμό μας πολλοί συμπολίτες έτρεξαν να κάνουν αίτηση.

Σήμερα δημοσιεύουμε την νέα προκήρυξη (ΑΔΑ: 69ΝΗΩΚΠ-ΓΑΩ) και καλούμε όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη από δουλειά να κάνει αίτηση στο Δήμο μέχρι την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019.

Καταγγέλλουμε τον σημερινό δήμαρχο για ακόμα μια φορά, ότι εκμεταλλεύεται τις προσωρινές προσλήψεις για προσωπικό και εκλογικό του όφελος, λειτουργώντας σε καθεστώς αδιαφάνειας εκμεταλλευόμενος την ανάγκη των συμπολιτών μας για εργασία, έστω και προσωρινή.

Προτρέποντας τους συμπολίτες μας να σπεύσουν στο Δήμο για να κάνουν αίτηση, διευκρινίζουμε ότι για μας όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη μια θέση εργασίας έχουν την αμέριστη συμπάθεια μας και δεν πρέπει να τους εκμεταλλεύεται για πολιτικούς λόγους κανείς!

Αφού κ. Δήμαρχε πρέπει να κατανοήσετε ότι η εργασία είναι δικαίωμα όλων!

Η ομάδα Επικοινωνίας του συνδυασμού «Τώρα»