Από τα Μέγαρα την γενέτειρα της μητέρας του ξεκίνησε την προεκλογική του καμπάνια ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γ. Κώτσηρας.

Στην αίθουσα του Le Mirage επικράτησε το αδιαχώρητο καθώς πάνω από 700 άτομα φίλοι, συγγενείς αλλά και υποστηρικτές του υποψήφιου βουλευτή έδωσαν το παρόν για να του ευχηθούν κάθε επιτυχία και να του δώσουν δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για την διεκδίκηση μιας έδρας στην νεοσύστατη εκλογική Περιφέρεια της δυτικής Αττικής.

Κοντά στον Γ. Κώτσηρα βρέθηκαν κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδ. Γεωργιάδη αλλά και τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης Κ. Καραγκούνη να βρίσκονται στο πάνελ και να αναλύουν την πολιτική επικαιρότητα καταθέτοντας συνάμα και μέρος του προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας που ιδιαίτερα στην δυτική Αττική έχει αυξητικές τάσεις.

Την εκδήλωση (που κατά γενική ομολογία ήταν από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει στα Μέγαρα και ιδιαίτερα στον συγκεκριμένο χώρο) τίμησαν με την παρουσία τους η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Τζαβέλα, ο πρώην υπουργός Μ. Βορίδης, ο βουλευτής επικρατείας του κόμματος Β. Οικονόμου, ο τέως πρύτανης και βουλευτής Θεοδ. Φορτσάκης, ο βουλευτής Αττικής Θ. Μπούρας και ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής Αθήνας Αντ. Πανούτσος.

Σε τοπικό επίπεδο, συμμετείχαν σύσσωμη η Δημ.Το Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον πρόεδρο Γ. Σακελλαρίου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεγάρων ιατρός Σωτ. Πιλίλης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής Γιαν. Λινάρδος, ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής Μελ. Λέλης, ο δήμαρχος Μεγάρων Γρ. Σταμούλης, ο πρώην δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Γιαν. Μαρινάκης, ο τέως αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Κλ. Βαρελάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγγ. Μακρυγιάννης, ο τέως δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας και υποψήφιος δήμαρχος Γ. Δρίκος αλλά και πολλά στελέχη όπως και φίλοι του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ομιλία του ο Γ. Κώτσηρας έδειξε ιδιαίτερα συγκινημένος από την αθρόα προσέλευση του κόσμου τον οποίο ευχαρίστησε για την συμμετοχή του στην εκδήλωση, τονίζοντας πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή γι’ αυτόν που ξεκινάει την επαφή του με τους πολίτες από μια ιστορική πόλη όπως τα Μέγαρα. Μιλώντας ιδιαίτερα για το θέμα που «καίει» την τοπική κοινωνία, αυτό της εγκληματικότητας αλλά και της παραβατικότητας ο Γ. Κώτσηρας υποστήριξε πως η Νέα Δημοκρατία και ο επόμενος πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέρμα στην ανομία που επικρατεί σε όλες τις περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα στην πολύπαθη περιφερειακή ενότητα της δυτικής Αττικής και να φέρουν την χώρα στην κανονικότητα αλλά και την ηρεμία στις τοπικές κοινωνίες. Ο κ. Κώτσηρας ζήτησε από τους παρευρισκόμενους τη στήριξη τους δηλώνοντας πως θα ανταποκριθεί επάξια στα καθήκοντα του βουλευτή, τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών μας.

Η άποψη μας είναι πως κάποια στιγμή στην πολιτική η ανανέωση είναι επιβεβλημένη. Γνωρίζοντας ότι «σχεδόν κάθε τι μεγάλο στον κόσμο έχει πραγματοποιηθεί από την νεότητα» όπως είχε πει και ο Ντισραέλι αλλά και πως η τύχη κάθε χώρας οποιαδήποτε εποχή εξαρτάται από τις ιδέες, τη δράση και τις πράξεις των νέων, πιστεύουμε πως οι συμπολίτες μας πρέπει να δώσουν την ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Γ. Κώτσηρας για να τους εκπροσωπήσει στη νέα Βουλή.

Εμείς του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία.