Ένας άνθρωπος που όπου σταθεί και όπου βρεθεί τιμά τα Μέγαρα, ένας άνθρωπος που αν και δεν έχει γεννηθεί στα Μέγαρα δεν ντρέπεται να δηλώνει Μεγαρίτης, ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο στα Μέγαρα, σε ακόμη μια εκλογική αναμέτρηση θα διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των συμπολιτών μας.

Ο λόγος για τον ευεργέτη της πόλης των Μεγάρων Ν. Στρατουδάκη, που τάσσεται στο πλευρό του Γιαν. Μαρινάκη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα».

Ο φιλεύσπλαχνος κυρ Νίκος, που σε πολλές περιπτώσεις και για αρκετά χρόνια έχει βοηθήσει πολλούς συμπολίτες που έχουν ανάγκη, δείχνει αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του ώστε ο Γιαν. Μαρινάκης να εκλεγεί ξανά στην θέση του δημάρχου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο κ. Στρατουδάκης ήταν ένας από τους ανθρώπους που έκαναν μεγάλες προσπάθειες ώστε ο χώρος της κεντροδεξιάς να πάει στις δημοτικές εκλογές ενωμένος, προσπαθώντας να πείσει τόσο τον Κλ. Βαρελά όσο και τον Αγγ. Μακρυγιάννη να κατέβουν σε ένα ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον π. δήμαρχο Γιαν. Μαρινάκη.

Πλέον όμως, ο Ν. Στρατουδάκης επιλέγει τον Γιαν. Μαρινάκη και μαζί του θα δώσει την μάχη για να έρθει η αλλαγή στο δήμο γιατί όπως λέει, « ήρθε η ώρα αυτοί που τον πίκραναν και τον έδιωξαν από τα Μέγαρα με τον τρόπο τους να κριθούν από το λαό»!