Αντιδράσεις από τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης για την τακτική που ακολουθεί ο δήμαρχος όσον αφορά τις προσλήψεις εν μέσω προεκλογικής περιόδου

Η προκήρυξη 11 θέσεων εργασίας εκτάκτου προσωπικού στο δήμο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια την Παρασκευή 22 Μαρτίου λίγα λεπτά πριν την λήξη του ωραρίου εργασίας, με καταληκτική ημερομηνία το μεσημέρι της Τρίτης 26/3/2019 και ενώ μεσολαβούν τρεις ημέρες αργιών, ήταν η «σπίθα» για να «πάρει» φωτιά το προεκλογικό σκηνικό.

Την αρχή έκανε ο συνδυασμός «Τώρα» του Γ. Μπερδελή κάνοντας λόγο για δήμαρχο «τζάμπα μάγκα» που κάνει προεκλογικά παιχνίδια με δημόσιο χρήμα, ενώ ακολούθησαν δελτία τύπου τόσο από τον συνδυασμό του Γιαν. Μαρινάκη που αναφέρεται σε «προεκλογικές μηχανορραφίες του κ. Σταμούλη», όσο και από τους συνδυασμούς των υποψηφίων δημάρχων κ.κ. Κλ. Βαρελά και Αγγ. Μακρυγιάννη. Και αυτοί είναι ιδιαίτερα επικριτικοί απέναντι στον κ. Σταμούλη με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με όραμα» Κλ. Βαρελά να μιλάει για «πρακτικές τακτοποίησης δικών του παιδιών (του κ. Σταμούλη)», αλλά και τον Αγγ. Μακρυγιάννη να υποστηρίζει πως ο δήμαρχος ακολουθεί «παλαιοκομματικές τακτικές περασμένων δεκαετιών».

Όλοι βαίνουν κατά του δημάρχου κ. Γρ. Σταμούλη, καταγγέλλοντας την τακτική που ακολουθεί εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Στην ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ της ιστοσελίδας μας και για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μας παραθέτουμε αυτούσια τα δελτία τύπου των συνδυασμών.