Συνεχίζοντας την τακτική των συνεδριάσεων εκ περιτροπής σε πόλεις της Περιφέρειας του το Δ.Σ. του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά συνεδρίασε την Δευτέρα στα Μέγαρα.

Σκοπός της τακτικής που αποτέλεσε ιδέα του προέδρου του ΒΕΠ Ανδρ. Μιχάλαρου ήταν η επαφή με ανθρώπους του κλάδου των βιοτεχνών σε όλες τις πόλεις ούτως ώστε να ακουστούν οι προτάσεις για τον κλάδο των βιοτεχνών αλλά και να τιμηθούν πρόσωπα και επιχειρήσεις που στηρίζουν την τοπική οικονομία. Η συνεδρίαση στα Μέγαρα έγινε σε πανηγυρικό κλίμα την στιγμή που η πόλη μας είναι η γενέτειρα του προέδρου του ΒΕΠ αλλά και αρκετών μελών του Δ.Σ.

Την συνεδρίαση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρ. Σταμούλης, ο βουλευτής Αττικής Αθ. Μπούρας, ο πρώην και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιαν. Σγουρός, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μεγαρέων κ.κ. Γ. Μπερδελής και Κλ. Βαρελάς, ο επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών» Γιαν. Μιχάλαρος, οι υποψήφιοι βουλευτές Γ. Κώτσηρας (Ν.Δ.) και Στ. Δήμου (ΚΙΝ.ΑΛ.), οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Λεων. Μίχας, Μαρ. Μιχάλαρου και Ελ. Κοσμόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετοί συμπολίτες επαγγελματίες.

Η συνεδρίαση ήταν αφιερωμένη στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας η οποία εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή Πτηικών Προτύπων Χρ. Παπαγεωργίου και τον Αερολιμενάρχη Μεγάρων Ευθ. Παναγιωτακόπουλο. Μάλιστα και με απόφαση του ΒΕΠ η ΥΠΑ διά τους εκπροσώπου της τιμήθηκε για την σημαντική συμβολή της στην τοπική οικονομία. Μιλώντας για τον ρόλο της ΥΠΑ στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, ο πρόεδρος του ΒΕΠ Ανδρ. Μιχάλαρος αναφέρθηκε στον μεγάλο κύκλο εργασιών που αναπτύσσονται στο χώρο του πολιτικού αεροδρομίου, τονίζοντας πως είναι σπουδαίο για την περιοχή μας να υπάρχει μια τέτοια δραστηριότητα στην οποία απασχολούνται 400 μέλη που αποτελούν το πολιτικό προσωπικό και φοιτούν 1000 σπουδαστές ετησίως.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι από το ΒΕΠ απονεμήθηκε τιμητική διάκριση και στον δήμαρχο Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη, μια διάκριση που αντικατοπτρίζει την συμβολή τόσο του δημάρχου όσο και του δημοτικού συμβουλίου γενικότερα στην ανάπτυξη και την στήριξη των επιχειρήσεων αλλά και στην συνδρομή στις όποιες εκδηλώσεις του βιοτεχνικού επιμελητηρίου Πειραιά.