Εντύπωση προκάλεσε σε αρκετούς συμπολίτες που παρακολουθούν είτε δια ζώσης είτε μέσω του megaratv τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, η απουσία του κ. Ιερ. Πολυχρόνη.

Όπως και εμείς παρατηρήσαμε, ο εντεταλμένος στα οικονομικά δημοτικός σύμβουλος και π. αντιδήμαρχος απουσίαζε από το δημοτικό συμβούλιο, δίχως όμως να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της απουσίας του.

Αναρωτιόμαστε τι συνέβη και ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη της διοίκησης δεν ήταν παρών σε μια συνεδρίαση που συζητούνταν ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό της έγκρισης της σύμβασης για την παραχώρηση των δικτύων αλλά και του βιολογικού καθαρισμού στην ΕΥΔΑΠ;

Και αναρωτιόμαστε, γνωρίζοντας ότι για τον κ. Πολυχρόνη τέτοιου είδους συνεδριάσεις είναι … «βούτυρο στο ψωμί του», αφού συνηθίζει να τοποθετείται, αποτελώντας μάλιστα και «ασπίδα» για την διοίκηση στις αντιπολιτευτικές επιθέσεις.

Απ’ ότι μάλιστα πληροφορηθήκαμε, ο κ. Πολυχρόνης απουσίασε και την προηγούμενη ημέρα της συνεδρίασης από την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.

Οπότε δικαίως κάποιοι υποστηρίζουν πως ενδεχομένως οι απουσίες του κ. Πολυχρόνη να μην είναι τυχαίες…