Στην Ελληνική αποστολή καράτε που συμμετείχε στο 32ο International Bosphorus Cup που διεξήχθη στην Τουρκία συμμετείχε και ο συμπολίτης μας Θανάσης (Σούλης) Παπαφράγκος.

Ο αθλητής του καράτε αγωνίστηκε στην κατηγορία 46-55 ετών με αντιπάλους κυρίως Τούρκους αθλητές ανέβηκε στο δεύτερο από τα υψηλότερα σκαλιά του βάθρου, σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία μέσα στην Τουρκία, κατακτώντας αργυρό μετάλλιο.

Ο συμπολίτης μας αθλητής και δάσκαλος του καράτε, ήρθε 2ος διαγωνιζόμενος ανάμεσα σε 13 αθλητές της ηλικιακής του κατηγορίας, κάνοντας υπερήφανους όλους τους συμπολίτες μας.

Η συγκίνησή του φίλου Σούλη ήταν μεγάλη κάτι που φάνηκε από τα γραφόμενά του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

 

 

Λόγια τα οποία αναδημοσιεύουμε:

«Καλημέρα Ελλάδα, καλή Σαρακοστή από Τουρκία. Η συγκίνηση η αγάπη μου για το καράτε η Ελληνική Ομοσπονδία καράτε οι προπονητές της ΕΛΟΚ και η αγάπη των Τούρκων αθλητών και διαιτητών με ανέβασαν ψηλά.

Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη όλων όσων με βοήθησαν να σηκώσω την σημαία μας ψηλά και τον τόπο μου που ζω ψηλότερα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς όλους εσάς…»

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Σούλη Παπαφράγκο μετά την επιστροφή του από την Τουρκία, διαπιστώσαμε πως απλά ο άνθρωπος έκανε σαν μικρό παιδί. Γέλια χαράς, εκφράσεις ικανοποίησης και σεβασμού. «Είμαι υπερήφανος που σήκωσα την Ελληνική σημαία μέσα στην Τουρκία» μας είπε. «Στην κυριολεξία ένιωσα ρίγος όταν ανέβηκα στο βάθρο κρατώντας το Ιερό μας Σύμβολο. Είμαι χαρούμενος που ακούστηκαν τα Μέγαρα και εκτός των συνόρων μας, έπειτα από ένα δικό μου επίτευγμα! Η στήριξη σας μου δίνει δύναμη για την συνέχεια».

Εμείς απλά θα πούμε πως ο Σούλης μας έκανε υπερήφανους!